#refillution

Bespaar op je favoriete navulverpakking

Koop nu

Wat staat er in jouw gootsteenkastje

Laten we beginnen

Het gaat hier om meer dan schone sokken en brandschone pannen. Dit gaat over respect voor de planeet en zorg dragen voor de natuur. Dit gaat over het herstellen van onze afvalcultuur en een impact maken op onze impact. Elke mand met wasgoed en elke stapel afwas is een kans om de status quo te doorbreken. Want we hebben een systeemverandering nodig, geen klimaatverandering. Maar woorden zonder daden zijn zinloos. Dus lees, kijk en luister hoe we samen onze frisgewassen mouwen opstropen en deze revolutie op gang brengen.
Volg ons op instagram
x
Mis onze speciale aanbiedingen niet!

Wil je op de hoogte blijven van onze promoties en nieuwigheden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

En natuurlijk kun je ook altijd weer uitschrijven. Vink dit vakje aan als je onze nieuwsbrief en persoonlijke kortingscodes wilt ontvangen. Uitschrijven is heel gemakkelijk. Door je aan te melden ga je ermee akkoord gecontacteerd te worden door People Against Dirty, Big Green Smile Europe en verwante bedrijven. Je gegevens worden gebruikt in volledige overeenstemming met de gdpr-wetgeving inzake gegevensbescherming en in lijn met ons privacybeleid.

Oeps, er is een probleem met je e-mail adres.

Dankjewel Ingeschreven op onze nieuwsbrief? Verwacht dan binnenkort een e-mail van ons. Niets ontvangen, controleer ook je spam folder.

Welkom op Ecoverdirect!